house of charge draagt bij

House of Charge is opgericht met als doel de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen en een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst. Wij houden ons bezig met alles op het gebied van batterijreparatie voor elektrische auto’s en het leveren van oplossingen voor energie opslagzekerheid voor EV batterijen.

Altijd vooruit

Ons team van deskundige professionals beschikt over jarenlange ervaring in de EV-industrie en werkt voortdurend aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en het verbeteren van onze dienstverlening. We streven ernaar om onze klanten vooruit te laten gaan. 

 

De best mogelijke ervaring te bieden en klaar staan om te adviseren en te ondersteunen bij de keuze voor passende batterijreparatie en energie opslagzekerheidsoplossingen.

House of charge

Elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen

Bij House of Charge geloven we dat duurzame mobiliteit toegankelijk moet zijn voor iedereen en we zijn vastbesloten om de overgang naar elektrisch rijden zo eenvoudig en kostenefficiënt mogelijk te maken. 

 

Wij zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst door het leveren van hoogwaardige batterijreparatie- en energie opslagzekerheidsoplossingen. 

Onze focus ligt op het bieden van oplossingen die niet alleen de prestaties van de batterij verbeteren, maar ook de totale eigendomskosten verlagen en de levensduur van de batterij verlengen. 


We werken nauw samen met onze partners om onze klanten om te voorzien van de beste dienstverlening en advies. 

de oprichters
house of charge

Mark van den oord

Directeur eigenaar, Techniek en organisatie

Andre Florijn

Directeur eigenaar, Marketing en Sales