Search
Close this search box.

Over House of Charge

Op weg naar een betere wereld.

Ontstaan

House of Charge is ontstaan uit de overtuiging dat het beter kan. Zowel het versnellen van de energietransitie als de service rondom het repareren van producten.

De wereld ontwaakt langzaam uit een fossiele overtuiging dat de resources eindeloos zouden zijn. Of het nou gaat over grondstoffen, voedsel of energie we zijn er inmiddels achter dat alles om ons heen een onderdeel is van een kringloop. Deze holistische blik op onze leefomgeving legt ook direct de uitdagingen bloot die er mee gepaard gaan.

De uitdaging is groot en daar houden we van. Wij zijn er van overtuigd dat men pas meebeweegt als ook de financiële prikkel groot genoeg is. Onze grootste uitdaging is dus ook het economisch verantwoord repareren van producten. Deze uitdaging, ten opzichte van nieuw geproduceerd, is groot door de extra handling die bestaat door het te moeten inventariseren en aannemen van de individuele gevallen. Juist hierin wil House of Charge zich onderscheiden door dit traject te versimpelen en te versnellen.

Daarnaast blijft het natuurlijk dat we alleen genoegen nemen met hoogwaardige reparaties die alleen gedaan worden door veilig en verantwoord te werken. Wij zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst door het leveren van hoogwaardige batterijreparatie- en energie opslagzekerheidsoplossingen. Onze focus ligt dus op het bieden van oplossingen die niet alleen de prestaties van de batterij verbeteren, maar ook de totale eigendomskosten verlagen en de levensduur van de batterij verlengen.

Onze missie: Versnellen van de energietransitie

House of Charge levert oplossingen voor energie opslagzekerheid voor EV batterijen. Wij maken elektrisch rijden toegankelijk en betaalbaar door de batterijonzekerheid weg te nemen en de levensduur te verlengen. Ons doel is om de energietransitie te versnellen. Dit doen we door garagebedrijven te ondersteunen en te faciliteren in het circulair onderhouden van EV batterijen om daarmee de adoptie van elektrisch rijden te versnellen. Goed voor de wereld, goed voor de mensen, goed voor de automotive transitie!

Maak online een afspraak

Maak online een afspraak door gebruik te maken van ons contactformulier.

hoc-mobiel

Veelgestelde vragen over batterijen

Wij hebben als doel alle batterijen van alle merken te kunnen repareren.

Dit is afhankelijk van het merk en model, en kan al vanaf een doorlooptijd van
een week

Alles is mogelijk maar de financiële haalbaarheid is afhankelijk van de
oorzaak van de storing, lees verder op:

Het bereik wordt bepaalt door de som van de serie batterijen, vaak is het
antwoord daarom nee, lees verder op:

Dit is afhankelijk van het merk en model, en dit kan het geval zijn bij de
intelligentere systemen.

SOC staat voor ‘State of Charge’ of ook wel  ‘Laadtoestand’ in het Nederlands. In een percentage uitgedrukte maat voor de hoeveelheid energie die nog beschikbaar is in een batterij. Als de SOC 100% is dan is de batterij volledig opgeladen en bij een SOC 0% is de batterij volledig leeg.

SOH staat voor ‘State of Health’ oftewel de ‘Gezondheidsstatus’ in het Nederlands. Het is een maat voor de algemene conditie en prestaties van een batterij in vergelijking met de oorspronkelijke, nieuwe staat. In de context van elektrische voertuigen (EV’s) en hun batterijen is SOH een cruciale parameter die de resterende capaciteit en de verwachte levensduur van de batterij weergeeft.